Bet365 fogadás bónusz

bet365 fogadás bónuszCsehország Ausztria Bécs védő Patrizio Stronati Pilsen elutasította szemben versenyképes debütált ebben a szezonban, és a második mérkőzés az európai Liga segített a gólnélküli döntetlen. Huszonegy futballista van az első 90 percben az öröm, és Bet365 fogadás bónusz szeretné az ő teljesítményét Victoria épületben.

Stronati kapott az edző Thorsten Fink esély elsősorban a fegyelmi büntetés Lukas Rotpullera és megsebesült egy központi védő Richard Windbichler. „Az edző azt javasolta, hogy nekem a hét folyamán, de megállapítható, hogy nekem a közepén. Elvitt félre, és azt mondta, hogy lenne száz százalékig játszani, hadd készítsen. Kaptam még Bet365 néhány taktikai utasításokat.Én inkább namotivovaný mert ez egy cseh csapat, annál akartam játszani, „ azt mondta újságíróknak Stronati.

Mielőtt csütörtökön idén csak három van, hogy a padon váltakozik és pénteken legalábbis az osztrák tartalékért. “Az edző azt mondta, hogy én vagyok a negyedik dugó, és hogy edzhetnék. Megpróbáltam mindent megtenni. Most visszahúzódtam, boldog vagyok és természetesen folytatni fogom. Ha ugyanazt a dolgot csináltam volna, mint én, lehettem volna egy Bet365 harmadik vagy egy másodperc, de ez egy dolog. Játszottam és ezt a teljesítményt szeretnék építeni. „ azt mondta Stronati hogy Ausztriában jött 2015 januárjában Ostravában.

A végén a játék nem érzi fizikailag optimálisan. ” csapat teszünk Teljesen elmentek, és mindnyájan átadtak.Én általában, de a 70 perc úgy éreztem, egy kicsit gyenge, mert van egy játékélményt és a munkaterhelés, „ elismerte ifjúsági képviselő olasz gyökereit.

Ausztria EL nem erősítette meg a kezdeti győzelmek 3 : 2 az Astry Giurgiu stadiontól Romániában. “Azt hiszem, ez valószínűleg veszteség számunkra, mert Bet365 otthon akarunk nyerni. De semmit nem lehet tenni, folytatnunk kell, és úgy vélik, hogy a következő mérkőzést nyerni fogunk és pontokat. „ az említett Stronati.

Örült, hogy csapattársait sikerült lassítani a támadó cseh mester. “Mindannyian tudjuk, hogy Pilsen egy erős csapat. Jó a ballonon, esélyt tud adni, és jó központjai vannak a hatvanas években. Épp ezért figyeltünk elég sokat, nem sok központot, szóval töröltük őket.Lehet, hogy egy kicsit több a játék, és több esélyt, de ez nem működött. Tehát valószínűleg megérdemelte a Bet365 döntetlen, „ Stronati vizsgálta. A meccs után hallani és dicséretet csapattársai. ” A fiúk azt mondta, hogy jó, ezért köszönöm, „ mondta a fiatal védő.